За нас

История

как започна всичко


   Сладкарско ателие "Фантазия" работи и е любима марка на малки и големи повече от 15 години. 15 години на безупречно качество и професионализъм, насочени към задоволяването и на най-капризните желания на верните си клиенти.
   Започвайки с малък цех, намиращ се на бул. "Русе" и неголям, но сплотен екип, марката упорито успява да се наложи в Плевен и околностите. Преминавайки през не една трудност, устоявайки на годините на криза, "Фантазия" успява да надгради започнатото като открива ново, голямо и модерно предприятие.

Работилница

къде сътворяваме шедьоври


   С неспиращ стремеж към развитие и подобряване на предлаганите продукти, фирмата изгражда модерно предприятие за производство на сладкарски изделия, без аналог в региона. Оборудвана с най-съвременна техника, спазваща всички изисквания за безопасност и хигиена, работилницата бързо успява да увеличи обема на продукцията.

✔ Откриване: 30 май 2012г
✔ Над 30 работници


Дейност

каквото правим, го правим добре


   Сладкарско ателие "Фантазия" изработва както стандартни торти, рула и пасти, така и торти по поръчка - детски торти, сватбени, фирмени и специални торти. Големият избор на торти по каталог или приготвянето по идеи на клиента, печели всеки ден нови почитатели на марката "Фантазия". Всеки ден с изключително внимание ние създаваме специално за Вас истински сладки изкушения, без да добавяме консерванти, запазвайки истинския вкус на всяка съставка. За постигането на тази неповторимост на нашите изделия, много внимателно подбираме всеки вложен материал - вкусни и качествени шоколади и кремове. заливки, ядки и плодове, декорации. Всичко това с една единствена цел - да накараме всеки, вкусил от нашите творения, да пожелае отново неповторимата наслада от опитаното.
   Един от основните фактори за успеха на сладкарско ателие "Фантазия" е екип от добре подготвени специалисти, които с радост ще изпълнят всеки Ваш каприз, ще превърнат в торта любимата играчка на Вашето дете, ще облекат в съвършен вкус и форма всяка Ваша сладка фантазия. Това сме ние!

Правни

защото можете да ни се доверите


   Изделията, произведени от нас, са предназначени за човешка консумация, произведени съгласно фирмени Технологични документации (ТД), изискванията на хранителното законодателство и санитарно-хигиенните норми в Република България, а също така съответстват на Регламентите на ЕС, касаещи безопасността на храните.
   При производството на продуктите са спазени всички нормативни изисквания и програмите за добри производствени и хигиенни практики (ДПХП).

   “Фиеста 13” ООД е сертифицирана по международните стандарти за качество: ISO 14001:2004, ISO 22000:2005 и ISO 9001:2008.
   В предприятието е разработена и внедрена ефективна Интегрирана Система за Управление на качество (СУК), която съчетава контрола на качеството съгласно ISO и на безопасността на произвежданите продукти съгласно внедрената система HACCP (анализ на опасностите и контрол на критичните точки).

   Обектът е вписан в Регистъра на обектите за производство на храни от ОДБХ гр. Плевен с рег. № 15040029 и Удостоверение за регистрация с № 334/ 29.11.2012
 

Нашите марки


Адрес и контакти

Очакваме Вашите въпроси, мнения и препоръки. Не се колебайте да се свържете с нас!